سفارش تبلیغ
صبا ویژن
صفحه اصلی پیام‌رسان پارسی بلاگ پست الکترونیک درباره اوقات شرعی
< << 6 7 >

93/2/20
10:26 ع

این یک میز معلم است .

 

 

هر وقت گذارتان به دفتر کار مدیر آموزش و پرورش شهرستان فسا ، مدیر کل سازمان استان فارس ، و مقامات بالاتر در سازمان ها و ادارات دولتی افتاد میز کار آنها را نیز مشاهده فرمایید .

یکی از روش های انگیزه بخشی برای تدریس بهتر . فضای فیزیکی کلاس درس است . معلمانی که این میز را رویت می کنند . مملو از نشاط و انگیزه می شوند و دانش آموزان . از این همه نشاط معلم . بیشتر مشعوف می شوند .


  

93/2/20
10:26 ع

فکر کنم شرح و توضیح زیادی نمی خواهد . 

 

 

     

 

با همین ها به مدرسه می آیند و به خانه باز می گردند . با همین ها ورزش می کنند و در کلاس درس ، لابلای سایر دانش آموزان حضور دارند .

کفش نو ندارند ولی احساس و عاطفه دارند . خدایا این چه حکمتی است ؟ بعضی ها حساب پولهای میلیاردیشان را ندارند و بعضی چون این طفلان معصوم احساساتشان لگدمال می شود . کاش روزی ثروتها عادلانه توزیع شود ...


  

93/2/20
10:25 ع

در انتخابات 24 اسفند سال 1386 دکتر محمد حسن دوگانی از مجموع 89874 رای ماخوذه ، با کسب 48016 رای ، برای بار دوم به عنوان نماینده ی مردم فسا در مجلس شورای اسلامی انتخاب شد .

دکتر دوگانی به عنوان نماینده ی فرد فرد مردم شهرستان فسا ، با تجربه ی 4 سال نمایندگی مجلس هفتم ، برای پیوستن به جمع نمایندگان مجلس هشتم لازم است با یک بازنگری اساسی ، خود را برای تدوین برنامه های 4 ساله اش در مجلس شورای اسلامی آماده نماید . 

مردم شهرستان فسا (موافقان و مخالفان دکتر دوگانی) از نماینده ی خود چه انتظاراتی دارند :

ایفای نقش جدی در مجلسشورای اسلامی برای تولید فکر و ارائه ی راهکارهای اجرایی کارساز در سطح کلان کشوری، به منظور حل مشکلات مردم .

حضور پررنگ در جلسات علنی مجلس و شرکت بیشتر در نطق های پیش از دستور .

پیگیری مستمر تعادل و تثبیت نرخها در کشور و مبارزه ی جدی با گرانفروشی .

مطرح کردن جدی نام فسا در بین نمایندگان مجلس و شناساندن بیشترحوزه ی انتخابیه خود در بین دستگاههای اجرایی .

همفکری ، حضور و مشارکت بیشتر با نمایندگان استان فارس و تعیین جدی تر موقعیت شهرستان فسا در استان فارس .

پیگیری جدی اجرای طرح نظام هماهنگ پرداخت کارمندان دولت .

توجه عمیق به وضع معیشتی فرهنگیان کشور .

پیگیری مداوم طرح های در حال اجرای شهرستان فسا به منظور تکمیل و بهره برداری . 

پیگیری جدی طرح در دست اقدام راهسازی و 4 بانده کردن جاده ی فسا ـ شیراز ، برای بهره برداری هرچه سریعتر و کاستن از میزان تصادفات .

ابقای بیمارستان دکتر علی شریعتی در جایگاه قبلی خود با عنوان " بیمارستان " و توسعه ی آن به لحاظ نیاز شدید شهرستان فسا و حومه به 2 بیمارستان مجهز .

بازنگری اساسی به مدارس فرسوده ی شهرستان فسا و ایجاد امکان نوسازی آنها .

انحصاری نکردن پستهای مسئولیت در ادرات و نهادهای شهرستان فسا و نگاهی جدی به شایسته سالاری برای اداره ی بهتر شهر.

دریافت امتیازات لازم برای احداث کارخانجات و کارگاههای تولیدی در شهرستان فسا به منظور مبارزه با بیکاری و استفاده از ظرفیتهای شهرستان .

توجه عمیق به توسعه و تعریض خیابانهای شلوغی مانند خیابان امام خمینی ، آیت اله طالقانی ، روزبهان ، سیدجمال الدین .

سامان دهی بازار فسا و خارج کردن آن از این صورت آشفته .

ایجاد پایانه های مسافربری در بلوار شهید آیت برای مسافرین بخش ششده و قره بلاغ ـ بلوار شهید مطهری برای مسافرین بخش شیبکوه که وضع اسفناک موجود به هیچ وجه قابل تحمل نیست .

گسترش نیروی انتظامی برای ایجاد امنیت بیشتر در همه جای شهر و روستاها .

ساماندهی به وضع نابسامان راهنمایی و رانندگی در شهرستان فسا .

گسترش شبکه ی حمل و نقل شهری و افزودن اتوبوسهای خط شهری بخش خصوصی .

ایجاد پارکینگ عمومی در خیابانهای مرکزی شهر که بسیار ضرورت دارد .

و ....... که انشااله باید آقای دکتر دوگانی با تمام تلاش خود در پی رفع این مشکلات بکوشد .

نام نیکو گربماند زآدمی                              به کز او ماند سرای زرنگار

برایشان آرزوی موفقیت داریم


  

93/2/20
10:25 ع

سایه ی دراز لنگر ساعت

روی بیابان بی پایان در نوسان بود

سایه ی دراز لنگر ساعت

روی بیابان بی پایان در نوسان بود

می آمد ، می رفت

می آمد ، می رفت

و من روی شن های روشن بیابان

تصویر خواب کوتاهم را می کشیدم ،

خوابی که گرمی دوزخ را نوشیده بود

و در هوایش زندگیم آب شد .

خوابی که چون پایان یافت

من به پایان خود رسیدم

من تصویر خوابم را می کشیدم

و چشمانم نوسان لنگر ساعت را در بهشت خودش گم کرده بود .

چگونه می شد در رگهای بی فضای این تصویر

همه ی سرگرمی خواب دوشین را ریخت ؟

چیزی گم شده بود .

روی خودم خم شدم .

حفره ای در هستی من دهان گشود .

سایه ی دراز لنگر ساعت

روی بیابان بی پایان در نوسان بود

و من کنار تصویر زنده ی خوابم بودم ،

تصویری که رگ هایش در ابدیت می تپید

و ریشه ی نگاهم در تار و پودش می سوخت .

این بار

هنگامی که سایه ی لنگر ساعت

از روی تصویر جان گرفته ی من گذشت

بر شن های روشن بیابان چیزی نبود .

فریاد زدم :

تصویر را باز ده !

و صدایم چون مشتی غبار فرو نشست

سایه ی دراز لنگر ساعت

روی بیابان بی پایان در نوسان بود :

می آمد ، می رفت .

 می آمد ، می رفت .

و نگاه انسانی به دنبالش می دوید .


  

93/2/20
10:25 ع

کی از مشکلات بزرگ دانشگاهها و مراکز آموزش عالی ، تعطیلات بیش از اندازه در طول سال تحصیلی است . شروع تحصیلات و برقراری کلاسهای دانشگاهها به بهانه ی ثبت نام و انتخاب واحد ، عملا از 20 الی 25 مهرماه و بعضا اوایل آبان ماه می باشد . معلوم نیست به کدام دلیل ، سال تحصیلی دانشگاهها از اول مهر ماه آغاز نمی گردد . اگر سازمان سنجش نتایج کنکور را در ابتدای شهریور هر سال اعلام می کرد و دانشگاهها ، زمان ثبت نام و انتخاب واحد را حداکثرتا نیمه ی شهریور ماه مقرر می کردند ، زمان بندی کلاس ها و تعیین وقت اساتید و ... به گونه ای انجام می شد که دانشجو بتواند با شروع مهرماه ، تحصیل خود را آغاز کند .  متاسفانه هنوز برج آذر به اتمام نرسیده ، تعطیلات دانشگاه با عنوان فرجه به منظور آمادگی دانشجویان برای شرکت در امتحانات ترم شروع می شود . باور کنید تعطیلی فرجه ها بسیاری از مواقع بیش از 15 روز طول می کشد . به مجرد پایان امتحانات ترم ، تعطیلات بین ترم شروع می شود . این تعطیلات در خیلی از مراکز تا 5 اسفند ماه کلاس ها را به تعطیلی می کشاند . از 18 الی 20 اسفند نیز دانشجویان به استقبال تعطیلات نوروزی می روند و زمانی به محل تحصیل خود باز می گردند که تقویم ،  نشان از 25 فروردین دارد . خیلی طول بکشد بیستم اردیبهشت به بعد زمزمزمه ی تعطیلات پیش از امتحانات ترم بعدی به گوش می رسد . با این همه تعطیلی و کنسل شدن کلاس ها ، پس دانشجویان کی درس می خوانند ؟ آیا نمی توان به وضع تحصیلی دانشجویان سر و سامان اساسی تری داد . آیا دانشجو با همین وضع ، قادر به فراگیری آنچه آموزش عالی منظور دارد هست ؟ آیا این روال افت کیفیت آموزشی در پی ندارد ؟


  

93/2/20
10:25 ع

بیش از 50 سال از احداث خیابانهای قدیمی فسا می گذرد و متاسفانه عرض خیابانهایی که برای آن زمان پیش بینی شده بود ، بعد از گذشت این همه سال با افزایش این همه جمعیت ، حتی سانتیمتری به پهنای خیابانها افزوده نشده است .

در شهرستان فسا عمده مسیرهایی که محل خرید مایحتاج عموم مردم است ، خیابانهای امام خمینی ، روزبهان و آیت الله طالقانی است . کسانی که برای خرید و تهیه ی ملزومات خود از وسیله ی نقلیه عمومی استفاده می کنند ، با مشکل بسیار اساسی جای پارک اتومبیل خود مواجهند .

چرا هیچ کدام از مسئولین قبلی و فعلی به فکر احداث پارکینگ عمومی مناسب برای این 3 خیابان نیستند . آیا احراز پست مسئولیت هایی مانند فرمانداری ، شهرداری و شورای شهر فقط برای تشکیل جلسات و رسیدگی به امور اداری و معمولی است . این امور که بخودی خود اداره می شوند . مهم این است که مسئولین شهر ، نقاط بحران را لمس کنند و برای حل معضلات و مشکلات مردم آستین بالا زنند و کار اساسی و بنیادی انجام دهند . این که مسئولین ما تا به یک طرح با هزینه ی بالا برخورد کنند و بگویند پولش را نداریم ، که نشد مسئولیت پذیری . ما هم می توانیم همین حرفها را بزنیم بی آنکه پستی را اشغال کرده باشیم .

با خرید چند دستگاه ساختمان و احداث 3 پارکینگ عمومی بزرگ ، هم مشکل مردم حل می شود و هم اشتغال زایی برای دهها نفر ایجاد می گردد ، ضمن اینکه هزینه های مصروفه نیز ظرف مدت چند سال توام با با سود دهی جبران می شود .

مقایسه ای بین خدمات رسانی شهری در کشورهای پیشرفته و کشور خودمان داشته باشیم و به این نتیجه برسیم که راستی چرا مسئولین ما می آیند و می روند و تنها هنرشان یکطرفه کردن خیابانها و بی توجهی به مشکلات مردم است ؟


  

93/2/20
10:24 ع

سایت گوگل که بهتر است آنرا گاگول نامید دوباره طی شیطنتی جدید نام خلیج فارس را به خلیج عربی تغییر داده است . به نام یک ایرانی وطن پرست به این سایت اعتراض کنید تا حرف و نوشته اش را پس بگیرد . برای اعتراض خود روی لینک زیر کلیک کنید و با درج نام و ایمیل خود مراتب اعتراضتان را ابلاغ نمایید . این توصیه را به دوستان خود نیز سفارش کنید تا حجم ایمیل های اعتراض ایرانیان به این سایت بسیار زیاد شود .


  

93/2/20
10:24 ع

گسترش دانشگاهها در کشور و توسعه ی علم ، امری بسیار پسندیده و ارزشمند است . امروزه بیشتر شهرهای کشور ، حتی مراکز بسیاری از بخش هایی که هنوز توسعه ی شهری نیافته اند از داشتن دانشگاه آزاد اسلامی برخوردارند .

راستی دانشگاه آزاد اسلامی چگونه اینچنین در سطح کمی رو به رشد و توسعه ی فزاینده است . احداث هر واحد دانشگاهی اعم از تهیه زمین ، احداث ساختمان ، فراهم کردن تجهیزات و لوازم آموزشی و کمک آموزشی و راه اندازی آن برای پذیرش دانشجو چقدر بودجه نیاز دارد ؟ این همه پول برای راه اندازی واحدهای مختلف دانشگاه آزاد از کجا فراهم می گردد ؟ آیا بیشتر این هزینه ها از گرده ی دانشجویان بی نوای دانشگاه آزاد تامین نمی گردد ؟!
شاید بعضی ها اینطور تصور کنند که دانشگاه آزاد برای دانشجویانی از خانواده های مرفه است که توانایی قبول شدن در کنکور سراسری را ندارند . مگر چند درصد از دانشجویان این دانشگاه از طبقه ی مرفه هستند !
دانشجویانی که از خانواده های با بضاعت مالی متوسط مانند کارمندان ، کارگران و برخی مشاغل آزاد کم درآمد عضو این دانشگاه هستند ، چه گناهی کرده اند که باید هزینه های سرسام آوری برای تحصیل خود بپردازند .
امروزه غالب خانواده ها حداقل یک دانشجو در دانشگاه آزاد دارند . خدا به فریاد خانواده های کم بضاعت برسد که صدای خرد شدن استخوانهایشان بگوش می رسد . اینان برای ادامه ی تحصیل فرزند خود باید نخورند ، نپوشند و حسرت به دل همه چیز بمانند تا مگر اولادشان از آب و گل تحصیل در آید .
کارمندی که با حقوق سیصد و پنجاه هزار تومان در ماه با پنج سر عائله روز می گذراند ، چگونه باید هر ترم حداقل یک میلیون و دویست هزار تومان بابت شهریه های ثابت و متغیر ، خوابگاه ، ایاب و ذهاب ، خوراک ، خرید کتاب و نوشت افزار ، هزینه های رفت و برگشت به منزل و ... را بپردازد ! بقیه ی افراد این خانواده برای تامین هزینه های این دانشجو باید چه خاکی بر سر کنند .
تهیه ی ارزانترین لباس زمستانه برای افراد خانوار ، مخارج عید نوروز در کمترین مقدار خود ، هزینه ی قبوض آب ، برق ، گاز ، تلفن و اندک مخارج یک ابوغرازه به نام ماشین ، مخارج تحصیلی دو نفر دانش آموز بدبخت دیگر و سایر هزینه های پیش بینی نشده از یک زن و مرد بیچاره به نام پدر و مادر در این خانواده چه باقی می گذارد !
می خواهم از آقای جاسبی و سایر اعضای هیئت امنای دانشگاه آزاد بپرسم که آیا خانواده شما هم در طول 12 ماه سال 5 کیلو میوه میخورند ! آیا شما هم تا بحال کفشهایتان را برای تعمیر به کفاشی سپرده اید ؟ آیا نگاه بچه های شما هم به سر و لباس بچه پولدارها خیره می ماند ؟ در ماه چند کیلو گوشت مصرف می کنید ؟ آیا برنج تایلندی کیلویی 400 تومان هم سر سفره ی شما خورده می شود ؟
انصافا راه توسعه ی دانشگاه آزاد ، همین روال فعلی است ؟ اگر یک هفته خود را جای مردمی که توصیفشان شد بگذارید ، بدون شک در اسرع وقت تجدید نظر خواهید کرد
اما افسوس که شما سواره اید و خبر از پیاده ندارید .


  

93/2/20
10:24 ع

مـوسم عـطر بـهار است نفس تـازه کنید    کوکب عشق دمیده است دل اندازه کنید

بر سر سفره ی خورشید شکر پـاره کنید    دو بهار است کنون شکر دو صد باره کنید

میلاد مسعود آخرین پیامبر رحمت و مهربانی ، حضرت محمد (ص)

بر عموم مسلمین جهان مبارک باد

هر روزتان نوروز . نوروزتان پیروز


  

93/2/20
10:23 ع

سایت گوگل که بهتر است آنرا گاگول نامید طی شیطنتی جدید نام خلیج فارس را به خلیج عربی تغییر داده است . بیشتر از ششصد هزار نفر از هموطنان عزیز تا بحال اعتراض خود را به این سایت اعلام کرده اند اما هنوز اعتراض چهارصدهزار نفر دیگر لازم است تا گوگل حرف و عمل خود را پس بگیرد و نام خلیج فارس را در نقشه ی خود بگنجاند . گمان می کردم اعتراض یک میلیون کاربر ایرانی در همان روزهای اول به سایت گوگل ارسال شود اما متاسفانه سرعت ارسال اعتراضات قدری بطئی و کند بوده است . به نام یک ایرانی میهن دوست هر چه سریعتر به این سایت اعتراض کنید تا حرف و نوشته اش را پس بگیرد . برای اعتراض خود روی لینک زیر کلیک کنید و با درج نام و ایمیل خود مراتب اعتراضتان را ابلاغ نمایید . این توصیه را به دوستان خود نیز سفارش کنید تا حجم ایمیل های اعتراض ایرانیان به این سایت بسیار زیاد شود .


  

ترجمه از وردپرس به پارسی بلاگ توسط تیم پارسی بلاگ